Minden ami tető

gyártás | forgalmazás | kivetelezés

  •  

     

    Kedves vásárlóink! Telephelyeink 2018 november 2-án pénteken zárva tartanak. 

  •  

    A Zsiki Kft. azonnali kezdéssel munkatársat keres szigetszentmiklósi telephelyére targoncás munkakörbe:

    Bővebben...

Szállítási feltételek

Szállítással kapcsolatos információk

A termékeket típustól függően mind máskép szükséges szállítani. Legyen az cserepeslemez, trapézlemez vagy szendvicspanel. Mielőtt megrendeli a terméket érdeklődjön a helyes szállításról ügyintőnknél!

Raklap bérlése:

Ha Ön sajátmaga szállítja vagy szállíttatja el a megrendelt termékeket abban az esetben lehetősége van raklap bérlésére. Ezt a lehetőséget főleg cserepeslemez szállításánál ajánljuk, mert a cserepeslemez jellegét tekintve hosszára hajlik azaz csak raklapon szállítható.

Raklapokkal kapcsolatos igényét kérjük jelezze megrendeléskor!
Raklapbérleti díj: Bruttó 15 000 ft melyet a raklapért cserében számítunk fel. A bérleti díj mértéke a raklap méretétől független!

Zsiki kft szállítás

Intézze zökkenésmentesen szállítását! Leszállítjuk a megrendelt terméket, mely megkíméli Önöket a szállítással járó kellemetlenségektől.

Kérjen ajánlatot a szállításról!

Szállítással kapcsolatos információk:

Miután  a megrendelés megtörtént telephelyünkön vagy írásban legyártjuk a termékeket. Mely kb. 15-20 munkanap. A gyártási ciklust követően ügyintézőnk megkeresi Önt a lehetséges szállítási időponttal kapcsolatban.

Szállítási idő:

Szállítás kizárólag munkanapokon 08:00-16:00 között történik.

Pontos időpontra nem tudunk fuvart szervezni!

Ügyintézőinkkel csak adott szállítási napot tudnak leegyeztetni. A termék fogadásáról a megrendelőnek kell gondoskodnia.

Szállítási díjak:

200 ft+áfa azaz 254 ft / km. Oda vissza utat számolunk, de minimum 10 000 ft azaz 12 700 ft  a kiszállítási díj. Ez az ár Zsiki kft telephelytől a megadott címre való szállítást tartalmazza és nem foglalja magába a lepakolást.
A lepakolás a megrendelő felelősége! A sofőr vezet azonban cégünk nem tud rakodómunkást biztosítani.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban további kérdése van, kérem hívja ügyfélszolgálati számunkat, ahol szívesen állunk rendelkezésére.